| Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 9:35 pm | |
| "sonra görüşürüz yani belki"??ne demekti bu?arka cebimdeki ani titreşmeyle bir an irkidim.kuzenim aramıştı.başımı kaldırıp öylece bakındım.ve o şirin suratı gördüm.ona doğru yürümeye başladım. | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 9:41 pm | |
| Uçağa girerken laptopumu otelin orada unuttuğumu fark ettim.hremen otele doğru koşmaya başladım.Otel odasına girdim ve bilgisayarı aldım.Ama gözüm cama kaymıştı.Ne!? Uçak...Uçak kalkmıştı ve yanımda sadece 100.000 ryo vardı.Uçak biletine yetmezdiki başımı ellerimin arasına aldım ve yatağa oturdum | |
|
| |
Lulu Hellenna Bones Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 9:45 pm | |
| Kuzime sarıldım.Onu çok özlemiştim.O sırada Allen'in otele geri koştuğunu gördüm.Neyse...Grup gidiyordu zaten.Her neyse bu sefer...Kuzimle beraberdim!Hiçbir şey moralimi bozamazdım.Canım kuzim ya...Çok özlemişim onu. Kuzi her zamanki gibi güzelsin. dedim içten bir şekilde gülümseyerek. | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 9:52 pm | |
| tatlı kedim benim.onnu çok özlemişim.ona sarıldığım anda burnuma tanıdık parfümün kokusu geldi."sende her zamanki gibi çok tatlısın canım"dedim.tekrar ona sarıldım. "büyük anneme gidiyordum.gelmek istermisin?"dedim.ve evet,kuzenimleyken hiç bir şey ters gidemezdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 9:56 pm | |
| Kara Meleğim çoook isterim ama daha önce eşyalarını gidip,otele bırakalım.Ne dersin? dedim.Hayat bir farklıydı onla.O da benim gibi genç ve deli doluydu...Komik...Bazen ne kadar zıttıksak,bazen o kadar aynıydık ama bu bizim dostluğumu,kardeşliğimizi asla bozmadı.Onu şimdi halamın oteline sürüklerken çene çalıyor,çok eğleniyorduk.Otelin kapısına vardığımda şunu fark etmiştim;Uzun zamandır bu kadar hayatta hissetmemiştim kendimi.... | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:00 pm | |
| Kendi kendime karar vermiştim içkiyi bırakıyordum.Paramı yememem lazımdı.Ama tatlıya olan düşkünlüğüm bu beni batırabilirdi.Aşağı inecek ve en yakın pastaneden kek alacaktım.Bu son karardı.Her zamanki gibi kambur yürüyerek aşağı indim.Tanıdığım birini gördüm.Yanında az önce çarptığım kız vardı. Merhaba Hellena-san | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:13 pm | |
| az önce çarpıştığım çocuk yanımıza geldi.anlamamış bir şekilde ikisine baktım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:16 pm | |
| Kuzi eğlence adamı Allen-bunu söylediğimde gülmekten ölüyordum-ve Allen bu da benim biricik kuzenim Mai.Bu arada bana Hellenna demeyi kes,adım Lulu,artık anlar mısın lütfen bunu Sky?Hellenna hoş güzel ad onu seviyorum ama Lulu beni daha çok yansıtıyor,sanki daha deli dolu ve farklı. dedim ve gözlerimi kapayıp gülümsedim. | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:25 pm | |
| Özür dilerim Lulu-san dedim ve ekledim Tanıştığıma memnun oldum Mai-san elimi uzattım | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:27 pm | |
| "bende"diyerek karşılık verip elini sıktım."sanırım tanışıyorsunuz?"dedim. | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:32 pm | |
| Burada tanıştık dedim ve gülümsedim pek fazla birebir muhabbetimiz olmadı.Zaten 2 gün önce tanıştık dedim | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:34 pm | |
| gülümsedim."ee tokyoya niçin geldin"dedim. | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:36 pm | |
| Anime festivalleri dedim Uzun hikaye.Otursana dedim ve oturdum.Daha doğrusu ayaklarımla tünermiş gibi koltuğa çıktım | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:40 pm | |
| oturdum."anime festivalimi?"diye sordum.mutlaka bunu görmeliydim."bu ilkmi?yoksa nasıl bişey olduğunu biliyormusun?"dedim | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:43 pm | |
| Bu sene ilkti.Her şeyi düşünmüşler.Her ülke için özel sahneler falan vardı.En ünlü çevirmenler sahneye çıkıyor.Openingler AMVler çalınıyordu.Her şey mükemmeldi.Masahi Kishimotoyla tanıştım el sıkıştık harikaydı gelecek senede olacak.Allahtan VİP olarak davet edildim.Çünkü diğerleri epey pahalıydı. dedim | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 10:46 pm | |
| ağzımdan sadece 2 kelime çıkabildi."vay canına!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Ptsi Ağus. 02, 2010 11:07 pm | |
| Bara içecek bir şeyler almaya gitmiştim.Konuşuyorlardı.İyi anlaşmışa benziyorlardı baya.Gülümsedim.Mai her zaman özel adamı bekledi,şimdi de bekler.Acaba Allen o olabilir miydi?Bilmiyorum...İç çektim ve sıkma portakal suyumdan biraz içtim.Sonra gidip kendimi bir koltuğa attım.Orada kitabımı çıkarıp,okumaya başladım.Bırakın onlar konuşsun. | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 9:30 am | |
| bir süre konuşmaya devam ettik.lulu'yu bulmak için etrafa bakındım.ve sonunda onu gördüm.bir koltuğa yayılmış sevgili kitapçığını okuyordu."hadi lulu'nun yanına gidelim"dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 9:41 am | |
| Kitap gerçekten çok heyecanlıydı. "Kar yağıyor.Soğuğu sevmiyor.Nedeni sormayın,sevmiyorum işte.İçimi ısıtan bir şey arıyorum.Ellayı düşünmek yetiyor aslında.O kızıl saçları ve okyanus mavisi gözleri.Bense sadece bir elfim.Elfler ve cadılar birbirlerine aşık olamaz.Kadim kurallardan biri.Bu yüzden bazen kurallardan nefret ederim.Aşk gibi saf ve zor bir yolculuğu sınırlarlar." yazıyordu.Tanrım bunu kim yazdıysa bulmalıydım! | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 11:15 am | |
| Merhaba Lulu-san dedim yanına giderek ve yanındaki koltuğa oturdum | |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 11:19 am | |
| kuzenimin elinden kitabını kaptım.ilginç bir şeye benziyordu.güldüm. "beğendinmi bari?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 3:46 pm | |
| Güldüm. Selam Allen ve kuzen sadece beğenmekle kalmadık,bunu yazanı kesinlikle bulacağım.El yazısı olması da cabası.Bir dakika...Ne kadar aptalım,bunu annem yazmış olmalı! dedim ve elimle alnıma vurdum.Sonra tekrar güldüm. Bu arada Allen neden buradasın,hala bunu bilmiyorum. dedim. | |
|
| |
Allen Sky Walker Admin
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 4:29 pm | |
| Lanet olası Laptop diye bildim sadece
| |
|
| |
Mai Rosalind Tekezu
| Konu: Geri: Tokyo:Sonunda Masal Şehrinde Salı Ağus. 03, 2010 4:33 pm | |
| "laptop?"ne olmuştu acaba? | |
|